top of page

Våra konferenser

Vårt team kan det här med möten och konferenser, vi hjälper dig gärna med förslag på produktiva möten på något av våra hotell. 
Vi vill locka till inspiration med hjälp av våra ljusa och vackra konferensrum. Alla rum är utrustade med projektor, whiteboard, blädderblock, ljudsystem och kan anpassas efter deltagarnas önskemål. 

logo b-02.png
Våra konferenser
Val av konferens

Hotell Hjalmar

På Hotell Hjalmar finns konferenslokaler för er som är upp till 14 st. Utrustning så som projektor, pennor, anteckningsblock, ljudutrustning och whiteboard ingår alltid.

 

Modernt, centralt och perfekt för

möten helt enkelt!

Hos oss på hotell Hjalmar har vi även olika konferenspaket för hel- eller halvdagskonferenser. Dessutom har vi bra priser på tillval för er som önskar bo kvar på hotellet eller äta i samband med vistelsen här. Kontakta oss så berättar vi mer!

logotyper-02.png

Boka konferens och möten i Örebro på First Hotel Örebro i centrum. Hotellet erbjuder egna konferens- och möteslokaler eller lokaler tillsammans med våra samarbetspartners. Våra konferenslokaler är moderna och har all den utrustning som en effektiv konferens kräver.

First Hotel

På First Hotel Örebro har vi olika

typer av erbjudanden för hel- och halvdagskonferenser, eller konferenspaket med övernattning. Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy mötet eller konferensen hos oss på First Hotel Örebro i centrala Örebro.

logotyper-09.png
Kontakt och boka
logotyper-02.png

Storgatan 23

703 61 Örebro

Sverige

+46 19 611 90 35

info@hotellhjalmar.se 

logotyper-09.png

Storgatan 24

703 61 Örebro

Sverige

+46 19 611 73 00

boka@hotellorebro.se

© 2020 Bookotel. Created by Mediahuset Finemanget

bottom of page