drew-beamer-Se7vVKzYxTI-unsplash.jpg

Våra konferenser

Vårt team kan det här med möten och konferenser, vi hjälper dig gärna med förslag på produktiva möten på något av våra hotell. 
Vi vill locka till inspiration med hjälp av våra ljusa och vackra konferensrum. Alla rum är utrustade med projektor, whiteboard, blädderblock, ljudsystem och kan anpassas efter deltagarnas önskemål. 

logo b-02.png
 
 

Hotell Hjalmar

På Hotell Hjalmar finns konferenslokaler för er som är upp till 14 st. Utrustning så som projektor, pennor, anteckningsblock, ljudutrustning och whiteboard ingår alltid.

 

Modernt, centralt och perfekt för

möten helt enkelt!

Hos oss på hotell Hjalmar har vi även olika konferenspaket för hel- eller halvdagskonferenser. Dessutom har vi bra priser på tillval för er som önskar bo kvar på hotellet eller äta i samband med vistelsen här. Kontakta oss så berättar vi mer!

logotyper-02.png

Boka konferens och möten i Örebro på First Hotel Örebro i centrum. Hotellet erbjuder egna konferens- och möteslokaler eller lokaler tillsammans med våra samarbetspartners. Våra konferenslokaler är moderna och har all den utrustning som en effektiv konferens kräver.

First Hotel

På First Hotel Örebro har vi olika

typer av erbjudanden för hel- och halvdagskonferenser, eller konferenspaket med övernattning. Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy mötet eller konferensen hos oss på First Hotel Örebro i centrala Örebro.

logotyper-09.png

Hotell Continental

Hotell Continental skräddarsyr upplägget för just ditt möte. Vi har lokaler för upp till XXX personer och all utrustning ni kan tänkas behöva finns på plats. 

Vi levererar även nybakat bröd/kaffebröd från vårt eget bageri.

Kontakta oss för att få reda på mer om våra konferenser och våra paketpriser.

Vi ser fram emot att ha dig här hos oss!

Continental-skrivning_vit.png
 
logotyper-02.png
Continental-skrivning_vit.png

Storgatan 23

703 61 Örebro

Sverige

+46 19 611 90 35

info@hotellhjalmar.se 

Järnvägsgatan 22

703 62 Örebro

Sverige

+46 19 31 02 40

info@livin.se

Storgatan 24

703 61 Örebro

Sverige

+46 19 611 73 00

boka@hotellorebro.se

© 2020 Bookotel. Created by Mediahuset Finemanget